Bosch Car Service Financiering

Daarom kiest u voor Autobedrijf Dekkers

Bosch Car Service Financiering

Autofinanciering is een betrouwbare financiering die past bij u en uw auto. Wij kijken samen met u naar de geschatte periode dat u de auto gaat gebruiken en daar wordt de Autofinanciering op afgestemd. Ook leent u nooit meer dan de waarde van uw auto, zodat u niet met een restschuld blijft zitten. U leent het aankoopbedrag (of een deel ervan) en dit betaalt u in vaste maandelijkse termijnen af. Zo koopt u zorgeloos een nieuwe auto met een verantwoorde Autofinanciering.

Daarom kiest u voor de Bosch Car Service Financiering

  • Passende Autofinanciering tegen aantrekkelijke rente
  • Looptijd afgestemd op de geschatte gebruiksperiode van uw auto, dus geen aflossing voor een auto die niet meer van u is
  • Nooit meer lenen dan de waarde van uw auto, dus geen restschuld
  • Voor nieuwe auto´s en occasions

Bijzonderheden

  • Rentetarief van 5,9% en standaard een looptijd van 60 maanden
  • Looptijd kan worden aangepast aan de geschatte gebruiksperiode van uw auto

Bovemij

De Autofinanciering van Autobedrijf Dekkers gebeurt in samenwerking met kredietbemiddelaar Bovemij Finance B.V. (KvK 31037251). Bovemij Finance B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten AFM onder vergunningnummer 12012779. Een consumenten informatieformulier is beschikbaar, zie www.bovemijfinance.nl. Toetsing en registratie geschiedt bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Bent u geïnteresseerd?

Twijfel niet langer, neem contact met ons op voor een afspraak, kom gerust eens langs of bereken hier je financiering!

Autobedrijf Dekkers kan nog veel meer voor u doen. Maak uw servicepakket compleet met de andere serviceproducten!

Service van hoge kwaliteit voor uw auto

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto’s van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Neem contact op

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.