Airco

De airco in uw auto is natuurlijk belangrijk voor een comfortabel klimaat in de auto. In de zomer zorgt de airco voor een aangename koele temperatuur en in de winter zorgt het ervoor dat uw ramen niet beslaan.

Airco onderhoud
Ook uw airco is onderhevig aan onderhoud. Het aircosysteem dient één keer per twee jaar leeggehaald, gereinigd, gesmeerd en opnieuw gevuld te worden. Door uw airco systeem door ons te laten onderhouden voorkomt u dure reparaties aan het systeem. Bij Autobedrijf Dekkers beschikken we over de apparatuur om zowel de oude (R134A) als de nieuwe (R1234YF) airco systemen te kunnen onderhouden.

Reparaties aan het aircosysteem
Reparaties aan uw airco systeem kunnen fors oplopen. Het is daarom van belang dat wanneer het systeem niet meer werkt een juiste en snelle diagnose wordt uitgevoerd. Wij beschikken over diverse technieken en apparatuur om een snelle en juiste diagnose te stellen. 85% van alle defecten aan een aircosysteem worden door ons binnen 1 uur gevonden! Hierdoor bespaart u geld en tijd!

Vieze lucht uit het aircosysteem
Door de combinatie van weersomstandigheden, rijgedrag en het gebruik van de airco kunnen er al na enkele maanden vervuiling en micro-organismen in het systeem ontstaan. In plaats van het comfort te verhogen kan de airco dan gezondheidsproblemen veroorzaken, ook lang voor er onaangename geurtjes waar te nemen zijn. Daarom is het aan te raden de airco-installatie minstens eenmaal per jaar te laten controleren en reinigen.

Autobedrijf Dekkers heeft geïnvesteerd in het Airco Well reinigingssysteem van Tunap. Hiermee worden kiemen, bacteriën en schimmels verwijderd precies daar waar ze ontstaan – op de verdamper en rondom het pollenfilter. Daarbij worden ziekteverwekkers met hoge druk weggespoeld en de besmette onderdelen grondig verwijderd.

Neem contact op

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.