Onderhoud

Onderhoud bij Autobedrijf Dekkers, afgestemd op uw auto!

Merk onderhoud bij Autobedrijf Dekkers
Autofabrikanten hebben exact bepaald wanneer uw auto onderhoud nodig heeft. Dit is vaak kilometer- of tijdsafhankelijk. Het correct nastreven van deze voorschriften is belangrijk, met name wanneer uw auto nog fabrieksgarantie heeft. Maar ook om dure reparaties op een later tijdstip te voorkomen. Bij Autobedrijf Dekkers beschikken wij over alle informatie van alle auto’s met betrekking tot de onderhoudsintervallen en kunnen wij uw auto het juiste onderhoud bieden. Hierdoor kunt u binnen uw fabrieksgarantie termijn het onderhoud aan uw auto door ons laten uitvoeren, met behoud dus.

Ook wanneer uw auto buiten de fabrieksgarantie termijn is, blijft regulier onderhoud belangrijk. Onderhoud voorkomt immers dure reparaties op een later tijdstip.

Bij Autobedrijf Dekkers kijken we naar u en het gebruik van uw auto! Het grote verschil met de merkdealers hierin, is dat wij geen onnodige reparaties, verversingen of onderhoud verkopen als dat niet nodig is. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij uw auto op weg houden met enkel dat wat noodzakelijk is. Hierdoor kunnen wij voor iedere auto en ieder budget passend onderhoud bieden!

Daarnaast profiteert u ook nog eens van onze service:

  • Gratis APK bij onderhoud ( u betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten )
  • Altijd een offerte voordat wij overgaan tot reparatie
  • Haal en breng service binnen een straal van 10KM
Neem contact op

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.