Autoverzekering

Stel uw eigen pakket samen
Een goede verzekering biedt de dekking die u nodig heeft voor een aantrekkelijke prijs. Daarom bieden wij u maatwerk, waarbij u zelf bepaalt wat u wel en niet verzekert. Zo stelt u het pakket samen dat bij uw wensen en budget past. Van een WA-verzekering en WA + Beperkt Casco, tot WA + Volledig Casco, waarbij u voor de laatste weer kunt kiezen uit drie pakketten: Compact, Comfort en Compleet.

Gunstige dekking
Het zou te ver voeren om hier alle ins en outs van alle polissen te bespreken, maar enkele gunstige dekkingsmogelijkheden lichten we er voor u uit. Als uw auto jonger is dan 7 jaar (84 maanden) en u kiest voor WA + Volledig Casco (alle pakketten), dan is niet de dagwaarde verzekerd, maar het bedrag waarvoor u de auto heeft gekocht. Bij total loss keren we dus dat bedrag ook aan u uit. Bij een schadereparatie betaalt u bij Volledig Casco Comfort en Compleet geen eigen risico, mits u de reparatie laat uitvoeren door Bosch Car Service. Gedurende de hele reparatieperiode heeft u de beschikking over gratis vervangend vervoer.

Aanvullende verzekeringen
Naast aantrekkelijke autoverzekeringen bent u ook voor aanvullende verzekeringen bij Autobedrijf Dekkers aan het juiste adres. Zo kunt u kiezen voor de ongevallenverzekering en schadeverzekering voor inzittenden. En voor een rechtsbijstandverzekering voor het geval u juridische ondersteuning en expertise nodig heeft bij de afwikkeling van een ongeval. Met de auto- en aanvullende verzekeringen van Bosch Car Service zit u heerlijk ontspannen achter het stuur.
Voordelen Bosch Car Service Autoverzekering

  • Niet de dagwaarde, maar de aanschafwaarde van uw auto is verzekerd als u voor Volledig Casco Compact, Comfort of Compleet kiest en uw auto niet ouder is dan 7 jaar (84 maanden)
  • Geen eigen risico bij schadeherstel door uw eigen Bosch Car Service autobedrijf (bij Volledig Casco Comfort en Compleet)
  • Gratis vervangend vervoer gedurende de gehele reparatieperiode
  • Uitsluitend reparatie met originele onderdelen
  • Geen opzegtermijn; u kunt dagelijks opzeggen, ook in het eerste verzekeringsjaar.

Bosch Car Service kan nog veel meer voor u doen. Maak uw servicepakket compleet met de andere serviceproduct.
Autofinanciering
Pechhulp

Neem contact op

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.