Autobedrijf Dekkers, al 30 jaar een vertrouwd adres!

We gaan terug naar 1988, naar de Biestkampweg in Rosmalen waar Autobedrijf Dekkers werd opgericht door May en Rita Dekkers. Vertrouwen en een persoonlijke benadering was voor hen de basis van een goede klantrelatie en dit is 30 jaar later nog steeds onveranderd. Inmiddels op een andere locatie in Rosmalen heeft zoon Luuc Dekkers het stokje overgenomen en wordt ons familiebedrijf met veel passie voortgezet.

 

Autobedrijf Dekkers is een BOVAG-autobedrijf. Dit betekend dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid bij de aanschaf van een nieuwe auto of bij het onderhouden van uw auto. Daarnaast heeft u recht op garantie bij aanschaf van een nieuwe auto of bij onderhoud en reparatie aan uw auto.

 

Autobedrijf Dekkers is een bij Bosch Car Service aangesloten autobedrijf. In uw auto zitten veel onderdelen gemaakt door Bosch. Al deze kennis wordt overgedragen op onze monteurs. Daarnaast beschikken wij over de nieuwste apparatuur van Bosch zodat wij iedere auto kunnen onderhouden. U kunt er dus op rekenen dat uw auto bij ons in de juiste handen is.

Autobedrijf Dekkers Voordeelpas

Één adres voor alles met betrekking tot uw auto en alle voordelen voor een vaste scherpe prijs.

Reparatie en onderhoud

Bij een autobedrijf van Bosch Car Service is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkennis en vriendelijke service.

APK algemene periodieke keuring

Weer toe aan APK? Kom langs of maak online een afspraak bij Autobedrijf Dekkers Bosch Car Service!

Neem contact op

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.