Autofinanciering

Zult u net zien. Heeft u de auto van uw dromen gespot, maar beschikt u even niet over de middelen om die te kopen. Dan bieden wij de uitkomst. Wij bieden u de financiering die bij uw auto, budget en wensen past. Zowel voor een nieuwe als gebruikte auto. Dit doen wij niet op basis van kille, droge cijfers, maar met uw rijplezier als uitgangspunt. Want autorijden moet natuurlijk wel leuk blijven.

Uw wensen en mogelijkheden
Met Bosch Car Service Autofinanciering maakt u extra budget vrij tegen een voordelige rente en met aantrekkelijke voorwaarden. In overleg met ons stemt u de looptijd van de financiering af op de verwachte gebruiksduur van uw auto. Hiermee voorkomt u dat u, als u de auto bijvoorbeeld verkoopt, of deze aan het eind van zijn levensduur is gekomen, geen aflossingen meer hoeft te betalen. Ook leent u nooit meer dan de werkelijke waarde van uw auto, nieuw of gebruikt, zodat u nooit met een restschuld blijft zitten. Wij bieden u maatwerk, met uw wensen en mogelijkheden altijd als uitgangspunt.

Wij kijken anders dan de bank
Bij Autobedrijf Dekkers denken we in zorgeloze mobiliteit en service. We zijn tenslotte geen bank. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor diverse looptijden, van 6 tot 60 maanden. U bent hierbij verzekerd van een vaste looptijd, aflossing en rente, dus u weet altijd waar u aan toe bent. Als particulier kunt u het volledige aankoopbedrag financieren of een deel ervan en desgewenst kunt u tussentijds extra aflossingen doen. Ook starters en zzp’ers zijn bij ons van harte welkom voor een autofinanciering, ook zonder aantoonbare jaarresultaten. Wij kijken eerst naar mensen, dan pas naar de cijfers.

Bent u geïnteresseerd?
Twijfel niet langer, bel uw Bosch Car Service autobedrijf voor een afspraak, kom gerust eens langs of bereken hier uw financiering.
Bosch Car Service kan nog veel meer voor u doen. Maak uw servicepakket compleet met de andere serviceproducten!

Bovemij
De Autofinanciering van Bosch Car Service wordt aangeboden in samenwerking met kredietbemiddelaar Bovemij Finance B.V.(KvK 31037251). Bovemij Finance B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten AFM onder vergunningnummer 12012779. Een consumenteninformatieformulier is beschikbaar, zie www.bovemijfinance.nl.Toetsing en registratie geschiedt bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Neem contact op

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.