Bovag

Wij zijn al sinds jaar en dag een aangesloten BOVAG-lid. Naast kwaliteitskeurmerk is BOVAG een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich bezighoudt met mobiliteit. Alle bedrijven betrokken bij mobiliteit zijn welkom als lid en kunnen zich aansluiten bij de BOVAG.

U heeft hierdoor als klant de volgende voordelen:

BOVAG Garantie op occasions
Bij Autobedrijf Dekkers heeft u recht op gratis 6 maanden BOVAG Garantie bij aankoop van uw occasion boven de €4.500,-. Deze garantie houdt in dat u tot 6 maanden na de aankoop van uw occasion gratis gebreken kunt laten herstellen door ons. Een auto kopen met BOVAG Garantie betekend met een gerust gevoel autorijden. Vind de voorwaarden hier:

BOVAG Garantie op reparaties in onze werkplaats
Als u uw auto naar Autobedrijf Dekkers brengt, heeft u recht op 12 maanden BOVAG-reparatiegarantie. Is er iets mis gegaan tijdens de reparatie? Dan kunt u gerust bij ons terugkomen. Het defect repareren wij dan gratis voor u.

Onafhankelijke geschillencommissie
Bij Autobedrijf Dekkers streven wij ernaar om er samen met de klant uit te komen. Heeft u een klacht, dan vinden wij het fijn als u deze aan ons uit, wij staan altijd open voor het gesprek en zoeken graag naar een passende oplossing met u! Mocht u niet tevreden zijn over ons, dan kunt u uw klacht ook indienen bij de onafhankelijke geschillencommissie van BOVAG. BOVAG beoordeelt uw klacht altijd op objectieve wijze.

Neem contact op

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.