Algemene Periodieke Keuring (APK)

Voor de APK van uw auto kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij zijn een RDW erkend keuringsstation en hebben meerdere APK Keurmeesters in dienst.

Wat houd de APK in?
APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij deze in Europa verplichte keuring controleren we of uw auto aan de verkeersveiligheids- en milieueisen voldoet. Deze keuring is slechts een momentopname. Ook als uw auto goedgekeurd is, blijft het belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens een APK?
Bij de keuring controleren we uw auto op verkeersveiligheid. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet. Daarvoor doen we bij dieselmotoren een roetmeting en bij benzinemotoren een viergasmeting.

APK combineren met onderhoud
U kunt uw APK het beste combineren met het onderhoud van uw auto. Dit bespaart u tijd, geld en gemak. We kunnen in de meeste gevallen reparaties voortvloeiend uit de APK dezelfde dag nog repareren. Hierdoor hoeft u uw auto niet langer dan noodzakelijk te missen. Daarnaast is de APK gratis in combinatie met onderhoud.

Een APK bij Autobedrijf Dekkers is vertrouwd!
Wij hechten veel waarde aan uw vertrouwen in ons. Om ervoor te kunnen zorgen dat wij een onafhankelijke APK keuring kunnen uitvoeren hebben wij een vast concurrerend tarief. Wij stunten niet met onze APK prijs! Stuntprijzen van €10,- of €15,- zijn niet kostendekkend voor een autobedrijf. Door onze prijs vast en eerlijk te houden bent u verzekerd van eerlijk advies. En zijn er dan toch reparaties noodzakelijk, dan zijn wij in nagenoeg alle gevallen stukken voordeliger dan de merkdealer. Kortom, voor uw APK gaat u naar Autobedrijf Dekkers!

Neem contact op

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.